Peggy Paridaen

DeLuísious – Delivery of healthy food

Ik ben Peggy, aangenaam. In mijn (klein)keuken maak ik elke dag huisgemaakte, verse en gezonde maaltijden voor jou en je gezin. Zie het gerust als een uit de hand gelopen hobby.

In een vorig leven was ik een ratracer pur sang die elke dag in de file stond naar en van Brussel. Tegelijk was ik ook een moeder die gezonde gerechten op tafel wilde voor haar gezin. Maar merkte al te vaak dat dit niet altijd haalbaar was door alle drukte. Wel ging heel wat vrije tijd dus op aan liefdevol experimenteren in de keuken en iedereen mee te overtuigen om die snelle koolhydraten zoveel mogelijk weg te laten.

Van je hobby je beroep maken

Van je hobby je beroep maken? Ik maakte de sprong en deed het met DeLuísious. Een one-woman-business die ik letterlijk run vanuit mijn keuken: Elke dag gezonde maaltijden uit mijn potten toveren zodat anderen ontsnappen aan de rush en ‘gewoon gezond kunnen genieten’.

Bij gezonde maaltijden hoort ook een gezonde en milieubewuste levensstijl, vandaar dat wij ook inzetten op ecologische verpakkingen die er niet alleen hip uitzien maar ook allemaal composteerbaar zijn.

Met onze keuze om samen te werken met lokale leveranciers uit eigen streek voor jullie maaltijden te bereiden, willen ook wij ons steentje bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.